Consiliere medicală – Complete-Health Control

 

Mult mai mult decât un simplu check-up

Construim un nou sistem funcțional inovativ pentru tratarea pacientului, care combină medicina modernă și analizele medicale de ultimă tehnologie cu o abordare holistic-funcțională de care oricine, oriunde, poate beneficia.

Scopul nostru este să îmbunătățim starea de sănătate a pacienților noștri prin depistarea, prevenirea și remedierea cauzelor mult mai profund, la nivel molecular.

Ne concentrăm pe controlul și înțelegerea proceselor celulare fundamendale, a efectelor genetice și epi-genetice (mediu înconjurător, stres, nutriție etc) care afectează sănătatea și care pot duce, într-un final, la boală.

Atât la nivel de prevenție și diagnosticare cât și la nivel terapeutic, scopul nostru este de a regla echilibrul biochimic la nivel celular și de a restabili starea de sănătate a fiecărui pacient în parte.

Controlul Complet al Sănătății (Complete Health Control) este un program medical inovator care combină cu succes metodologia medicală alopată cu abordarea holistică funcțională, nutriția și stilul de viață, bazate pe utilizarea de analize medicale de ultimă tehnologie, la nivel celular.

Consultație/Consiliere medicală pe baza informațiilor dosarului medical, furnizate de pacient.

Ce obține pacientul?

  • Răspunsuri bazate pe descoperiri științifice de ultimă oră, legate de situația sa medicală
  • Evaluarea sănătății organismului în ansamblu, pe baza de istoric medical
  • Efectuarea de algoritmi specifici cazuisticii pacientului
  • Îndrumare medicală în funcție de necesitățile pacientului